M. Lambers montage

Diensten

Hekwerk

Zoals u op de homepagina al heeft kunnen zien bestaat het grootste gedeelte van onze werkzaamheden uit hekwerk. Wij beschikken over veel verschillende materialen die kunnen dienen als hekwerk. Wij bekijken bij u de situatie en maken op basis daarvan een offerte op maat. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gaashekwerk

Gaashekwerk is een goede manier om uw gazon te scheiden van de buitenwereld of stukken grond af te zetten. Zo kan gaashekwerk bijvoorbeeld ook tegen een muur geplaatst worden om er vervolgens klimop te laten groeien. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelmaatstaf hekwerk, ook wel "rastermat hekwerk" genoemd, heeft vele voordelen. Het is goed bestand tegen corrosie en gaat dus lang mee. Daarnaast is de uitstraling modern en duurzaam en is onderhoudsarm. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Spijlen hekwerk

Een spijlen hekwerk is sterk en robuust en heeft verschillende doeleinden. Vaak wordt dit gebruikt voor bedrijventerreinen of -panden. Echter is dit ook een optie rondom uw woning zoals op de foto te zien is. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dubbelstaafmat hekwerk met privacyband

Wij kunnen dubbelstaafmat hekwerk ook leveren met een privacyband. Dit ziet u wel vaker en heeft naast het feit dat het dus een stukje privacy geeft ook nog een mooie uitstraling. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Poorten

Voor menig particulier hebben wij al diverse poorten geplaatst. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan een oprit of uiteraard bedrijventerrein. Een poort zorgt voor een stukje privacy rondom uw woning. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Automatisering schuifpoorten/draaipoorten

Ook voor een draaipoort of schuifpoort hebben wij een uitstekende oplossing om u te ontzorgen. Door middel van een elektrische aandrijving en een toegangssysteem. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kunststoffen/houten paardenbakken

Een paardenbak is een belangrijke investering voor de paardenhouder. Het is zaak dat dit van goede kwaliteit is en lang meegaat. Naast de kunststof mogelijkheid hebben wij ook veel opties voor hout. Dit alles kan in overleg. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Chat openen
Welkom bij M. Lambers montage.
Waarmee kunnen we u helpen?